Φάνης Μουρατίδης:«Θέλω να συνεργαστώ με τη σύζυγο μου»


Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ανταγωνισμό με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την δύσκολη περίοδο του «Metoo» και το μεγαλύτερο ελάττωμά του.

Θα τον ένδιεφερε παρουσίαση στην τηλεόραση;

«Η πιο βαρετή εκπομπή που έβλεπα, όταν ήμουν μικρός ήταν το «Θέατρο της Δευτέρας». Οι γονείς μου είχαν όλες τις φοβίες που έχουν οι μικροαστικές κοινωνίες με τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Δεν την «άκουσα» ποτέ, οι άλλοι μπορεί να νομίζουν ότι την «άκουσα». Με «φλερτάρει» η παρουσίαση, αλλά δεν έχω βρει ένα κόνσεπτ που θα μπορούσα να υπερασπιστώ», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

Τον χειμώνα θα βρίσκομαι στην παράσταση «Εγώ, ο εαυτός μου και εγώ»

Η συνεργασία με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Για την σύζυγό του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να συνεργαστώ με τη σύζυγό μου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η συνύπαρξη των ανθρώπων είναι δύσκολη. Δεν έχουμε ανταγωνισμό ως ζευγάρι με την σύζυγό μου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους».

«Είμαι σχεδόν πάντα αφηρημένος, είναι ένα «θεματάκι» που έχω και δεν έχει λυθεί. Αντί να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο, τα ξέχασα στην ράμπα. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι τέλεια», συμπλήρωσε εκφράζοντας την αγάπη του για την γνωστή ηθοποιό.

Το «Maestro»

«Είμαστε όλοι ευγνώμονες  που συμμετέχουμε στο «Maestro». Δεν μπορούμε να έχουμε τις αντιλήψεις του μεσαίωνα, πρέπει αν αγκαλιάζουμε το καινούριο», σημείωσε.

Το Μetoo

Για το Metoo τόνισε: «Η περίοδος του «Metoo» ήταν δύσκολη, δεν θέλω να απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας».

Το άρθρο Φάνης Μουρατίδης:«Θέλω να συνεργαστώ με τη σύζυγο μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:skaipatras.gr