Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις»: Ομάδα Εφήβων 13 έως 16 ετών στην Πάτρα «Παίχτης ή Πιόνι; Εσύ Επιλέγεις!»


Μια νέα ομάδα για εφήβους 13 έως 16 ετών με σύνθημα «Παίχτης ή Πιόνι; Εσύ Επιλέγεις!» ξεκινάει στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις» στην Πάτρα.

Αν πιστεύεις ότι η ζωή μπορεί να γίνει ένα απολαυστικό, δημιουργικό και ανεπανάληπτο παιχνίδι…

Αν πιστεύεις ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι συναρπαστικό, που θα σε οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις για τον εαυτό σου…

Αν πιστεύεις ότι το παιχνίδι θα είναι γεμάτο μυστήριο, όταν το μοιράζεσαι και με άλλους…

Τότε πες το «συνθηματικό» και το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας σε περιμένει στην «αφετηρία» την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 5:00 το απόγευμα, στον χώρο του, Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών 35 (έναντι αρχαιολογικού μουσείου), 1ος όροφος.

Στην ομάδα οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν….

– να αναγνωρίζουν τις δυνάμεις τους και πώς να τις αξιοποιούν στη ζωή και στα σχέδιά τους,

– να δημιουργούν σχέσεις που θα τους ικανοποιούν και θα τους στηρίζουν στις επιλογές τους,

– να βάζουν στόχους και να δημιουργούν το δικό τους σχέδιο ζωής.

Η ομάδα θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και για 8 συνεχόμενες δια ζώσης συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών η κάθε μία (5:00-7:00).

Για την συμμετοχή στην ομάδα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας/δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί https://kpachaia.gr/omada-efivon-stin-patra/

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά 8:00 με 15:00 στα τηλέφωνα: 2610 226948 & 2610 623290, υπεύθυνες επικοινωνίας: κα Νίκη Θεοδωροπούλου (Κοινωνική Λειτουργός), κα Μαριλίνα Φαλτσέτα (Ψυχολόγος).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:pelop.gr