Ο Κελεσίδης τα ‘«χωσε» στον Μίρτσο, οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής ψάχνουν τι έγινε και εμείς αποκαλύπτουμε όλο το στόρι!

Κόντρα τερματοφυλάκων με άγνωστη προέκταση και με άρωμα, έστω και έμμεσα, Πάτρας! Ο θρυλικός γκολκίπερ του Ολυμπιακού Παναγιώτης Κελεσίδης «την έπεσε» φραστικά, εξ αποστάσεως φυσικά, στον Γιώργο Μίρτσο…

Ο Μίρτσος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα, από το πέρασμά του από Πάτραι και Παναχαϊκή, έχει πολλούς κολλητούς εδώ και κάποιοι ψάχνονται…

Αρκετοί παλαίμαχοι της Παναχαϊκής ρώταγαν να μάθουν τι έγινε και αρπάχτηκε ο Κελεσίδης με τον Μίρτσο. Ψάχνουν να βρουν τι συνέβη και ο Κελεσίδης επιτέθηκε στον Μίρτσο, ο οποίος έκανε πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Το newsnewspatras.gr αποκαλύπτει τι συνέβη και π΄ξηρε ανάποδες ο Κελεσίδης.

Ο Μίρτσος (που έρχεται συχνά σε μεγάλα παιχνίδια των παλαιμάχων της Παναχαϊκής), επειδή δεν χαμπαριάζει και τα λέει χύμα, πολλές φορές ξεφεύγοντας κιόλας, σχολίαζε στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο Libero της Θεσσαλονίκης για τον Πασχαλάκη, μόλις ανακοινώθηκε ότι τον απέκτησε ο Ολυμπιακός.

Και άρχισε να τον περνάει πριονοκορδέλα: «Θα γελάσουμε όλο το χειμώνα. Ο Αλέξανδρος θα προσφέρει άφθονο γέλιο. Ποτέ δεν έπαιξε και πουθενά, παρά μόνο στον ΠΑΟΚ επειδή κάποιοι έμμισθοι τον επέβαλαν.

Εδώ και 4 μήνες παρακάλαγε να πάει στον Ολυμπιακό. Κανείς δεν τον ήθελε γιατί είναι αστείος τερματοφύλακας. Και γι’ αυτό τόσο καιρό δεν είχε από καμία ομάδα πρόταση. Και την ίδια ώρα βγαίνουν κάποιοι δημοσιογράφοι της συμφοράς όπως ο Νικολακόπουλος και λένε πως είναι σαν τον Νικοπολίδη».

Και κάπου εδώ μπαίνουμε στο ζουμί.
Ο Μίρτσος συνέχισε: «Και δυστυχώς, διασύρονται και κάποιοι τερματοφύλακες με ιστορία. Ο Σαργκάνης ξεφτιλίστηκε. Ενώ έλεγε ότι ο Πασχαλάκης ήταν αλλού γι’ αλλού, τώρα ξαφνικά θυμήθηκε πως είναι καλός γκολκίπερ. Για τον Κελεσίδη, που κι αυτός είπε για τον Πασχαλάκη, δεν θα σχολιάσω γιατί εδώ και λίγο καιρό βάφει τα μαλλιά του, οπότε τι να πω… Τον είχα ίνδαλμα κάποτε, αλλά να βάφει τα μαλλιά του σε τέτοια ηλικία;».

Το ‘μαθε ο Κελεσίδης και αυτό ήταν. Δεν χαμπαριάζει ούτε αυτός και τα ‘χωσε:

«Ρε Μίρτσο, πολλή πίκρα βγάζεις για τον Ολυμπιακό.
Και κάπου ανέφερες για Σαργκάνη και για μένα. Οταν ήρθες στον Ολυμπιακό, όμως, θυμάσαι τι είχες πει για μένα;

Ότι με είχες πρότυπο και ήθελες να μου μοιάσεις και στο ποδόσφαιρο και στη νύχτα.
Μην ασχολείσαι, λοιπόν, μαζί μου. Η λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό μου είναι μεγάλη».