Πάτρα: Οι πυροσβέστες έκαναν τη δουλειά των αστυνομικών για κλεμμένη τσάντα!


Ποιος να το φανταζόταν ότι η εύρεση μίας τσάντας, η οποία μάλιστα είχε κλαπεί από τον κάτοχό της, θα μετατρέπετο σε περιπέτεια για την 36χρονη που την βρήκε στην Οθωνος Αμαλίας…

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο, οπότε και η νεαρή γυναίκα επικοινώνησε άμεσα με την Αστυνομία αντιλαμβανόμενη ότι η τσάντα είχε κλαπεί αφού ήταν ανοιγμένη και γύρω από αυτήν υπήρχαν πεταμένα αντικείμενα από το εσωτερικό της. Η απάντηση αστυνομικού ήταν πως «θα έχουμε διαθέσιμο περιπολικό στις 3 μ.μ.».

Η γυναίκα περίμενε. Και μάλιστα για 90 ολόκληρα λεπτά! Στις 3.30 μ.μ. με την υπομονή της να εξαντλείται, επικοινώνησε και πάλι. Απάντησε η ίδια γυναίκα αστυνομικός η οποία την ξαναρώτησε… τη διεύθυνση του συμβάντος. «Φαντάζομαι πως για να μην έχετε σημειώσει την διεύθυνση, δεν έχετε ειδοποιήσει κανέναν…» της είπε με φανερό εκνευρισμό η 36χρονη.

Η καταγγέλλουσα ζήτησε το όνομα της Αστυνομικού, εκείνη αρνήθηκε να το δώσει. Στη συνέχεια ένας άνδρας ένστολος μίλησε μαζί της και την ενημέρωσε πως είτε θα έπρεπε να πάει εκείνη την τσάντα στην Αστυνομία είτε να περιμένει μέχρι να βρεθεί περιπολικό ή δικυκλιστής. «Μα είναι δυνατόν; Γιατί δεν μου τα λέγατε όλα αυτά από την πρώτη μας επικοινωνία και κάθομαι εδώ και 1,5 ώρα και επιτηρώ την κλεμμένη τσάντα»; αναρωτήθηκε η 36χρονη.

Η γυναίκα «μπούχτισε» στην κυριολεξία και σκέφτηκε τη λύση της Πυροσβεστικής. Επικοινώνησε με το 199 και όντως πυροσβεστικό όχημα έφθασε στο σημείο και οι πυροσβέστες έκαναν την δουλειά των αστυνομικών. Μάλιστα κατάφεραν και εντόπισαν και τον κάτοχο της τσάντας τον οποίον κάλεσαν στο σημείο για να την παραλάβει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:pelop.gr