Πάτρα: «Τρέμουμε κάθε φορά που ανάβουν φωτιές» – Φόβος και αγανάκτηση από τους κατοίκους του Ριγανοκάμπου και της Εγλυκάδας


Ανάστατοι είναι για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι του Ριγανοκάμπου και της Εγλυκάδας.

Τελευταίο κρούσμα οι φωτιές που είχαν ανάψει άγνωστοι σε χώρους πλησίον του καταυλισμού της περιοχής και μέσα σε χωράφια που βρίσκονται παράλληλα με την οδό Ηρακλέους.

«Τρέμουμε κάθε φορά που ανάβουν φωτιές. Η βλάστηση είναι πυκνή και υπάρχουν πολλά εύφλεκτα χορτάρια και κορμοί δέντρων. Αν από λάθος υπολογισμό ή από ένα φύσημα του ανέμου η φωτιά ξεφύγει τον έλεγχο αυτών που την άναψαν, τότε υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή και να φτάσει στα σπίτια μας», σχολίασε στην «Π» κάτοικος της περιοχής.

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα (τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας), μας έστειλε και τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε για να διαπιστώσει κανείς ότι η φωτιά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από κατοικίες, φάρμες κι αποθήκες.

Πάτρα: «Τρέμουμε κάθε φορά που ανάβουν φωτιές» - Φόβος και αγανάκτηση από τους κατοίκους του Ριγανοκάμπου και της Εγλυκάδας

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:pelop.gr