Βρέθηκε κι ένας δήμαρχος στην Αχαϊα που ευχαρίστησε δημόσια τον πρωθυπουργό!

Να και ένας δήμαρχος που βγήκε δημόσια κι επίσημα και απένειμε τα εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα υποσχέθηκε για τον τόπο του.
Πρόκειται για τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά που με τοποθέτησή του εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του στον πρωθυπουργό.

Η επιστολή που στάλθηκε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με την ολοκλήρωση της διήμερης παρουσίας σας στην Αχαΐα και σε ότι αφορά τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες μου για τα αποτελέσματά της.

Υπογραμμίζω το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρωθυπουργός όχι απλώς επισκέφθηκε τον τόπο μας αλλά ασχολήθηκε με συγκεκριμένα του προβλήματα κομίζοντας δεσμεύσεις γι’ αυτά.

Σημειώνω ότι για το μείζον θέμα της άρδευσης του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας από το φράγμα του Πηνειού, πέραν της προσωπικής σας ρητής δέσμευσης, ακολούθησε συνεργασία μου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκε συναντίληψη περί την πορεία υλοποίησης του έργου.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Εξίσου σημαντική υπήρξε για εμάς η δήλωσή σας για τη σύνδεση του αεροδρομίου του Αράξου με τον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου, εξέλιξη που περιέχει ιδιαίτερο αναπτυξιακό πρόσημο καθώς και για την επέκταση της ύδρευσης σε όλο το Δήμο μας από το φράγμα Πείρου.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το προσωπικό σας ενδιαφέρον για υποθέσεις του Δήμου μας και προσβλέπω στη γόνιμη συνεργασία μας με τους συναρμόδιους Υπουργούς σας, για τη γρήγορη και άρτια ολοκλήρωση των σημαντικών αυτών έργων για τον τόπο μας».